Systém na hromadné rozosielanie emailov - Mailissimo

Čo potrebujem, aby som mohol používať systém Mailissimo?

 K používaniu systému Mailissimo nepotrebujete okrem internetového prehliadača žiadne ďalšie nástroje alebo vybavenie. Pri práci so systémom Mailissimo Vám odporúčame používať internetový prehliadač Internet Explorer 7 a vyšší, Firefox, Safari, Opera alebo Chrome. 

Potrebujem v prehliadači nejaké zvláštne moduly?

Aby ste mohli systém Mailissimo využiť naplno, bude Vám postačovať internetový prehliadač s podporou JavaScript a Flash. Nič viac k práci nebudete potrebovať.

Ak chcem posielať kampane, potrebujem Vám sprístupniť moju emailovú schránku?

Nie, v žiadnom prípade. Mailissimo je úplne samostatný systém, ktorý odosiela emaily cez náš vlastný emailový server. Aj napriek tomu, že emaily odchádzajú z nášho servera, tvária sa tak, ako by ste ich zasielali Vy.

Koľko emailov môžem zo systému Mailissimo odoslať?

Zo systému Mailissimo môžete odoslať ľubovolný počet emailov a v ľubovolných intervaloch. Jediným limitom je výška Vášho kreditu. Ak budete potrebovať odoslať viac emailov, ako je Váš akutálny kredit, môžete si tento kedykoľvek dobiť na tejto stránke. Kredity Vám dobijeme ihneď po prijatí úhrady (v súčasnosti prijímame platby Prevodom a cez PayPal). Pre urýchlenie dobíjania pripravujeme tiež možnosť platby platobnými kartami Visa alebo MasterCard.

Čo sú to nedoručené správy?

Nedoručené správy sú také, ktoré sa systému po odoslaní vrátili s oznámením, že nemohli byť doručené. Mailissimo vyhodnocuje nedoručené správy, pričom sleduje či sa jedná o dočasný (napríklad plná schránka príjemcu) alebo trvalý problém (zrušená alebo neexistujúca adresa). V prípade dočasného problému sa automaticky pokúsi po určitom čase znova doručiť správu. Ak sa mu to po piatich pokusoch nepodarí považuje problém za trvalý a automaticky vyradí e-mailovú adresu zo zoznamu príjemcov. Výsledky a dôvody nedoručenia je možné skontrolovať v štatisktike kampane.

Môžem importovať do systému vlastnú databázu kontaktov?

Určite áno. Databázu vlastných emailových kontaktov (napríklad zákaznikov) môžete importovať zo súboru vo formáte CSV (Excel). Rovnako môžete užívateľov zo systému aj exportovať.

Zvládne systém Mailissimo aj veľkú databázu a mnoho odoslaných emailov za mesiac?

Systém Mailissimo si dokáže poradiť s miliónmi emailových kontaktov a miliónmi odoslaných emailov. Nie ste ničím limitovaní (jedine Vašim paušálom). O technické záležitosti a dostatočnú kapacitu systému sa postaráme my. Určite si však dajte pozor na SPAM, ktorý v žiadnom prípade netolerujeme.

Môžem zasielať personalizované správy?

Samozrejme. Systém Mailissimo umožňuje zasielať personalizované správy. Vďaka tomu budete môcť rýchlo a pohodlne zasielať emaily aj bez náročnej personalizácie jednotlivých správ.

Sú moje údaje oddelené od údajov iných užívateľov používajúcich systém Mailissimo?

Áno. Všetky údaje, kontakty, emailové kampane, voliteľné polia a ďalšie citlivé údaje sú oddelené a prístupé len pre užívateľa, ktorý tieto spravuje.

Potrebujem k práci so systémom Mailissimo zvláštne zručnosti alebo predchádzajúce skúsenosti?

Nie. Aby ste mohli so systémom pracovať, bude Vám stačiť základná zručnosť práce s počítačom a internetom. Naučiť sa so systémom môžete aj sami (všetky funkcie obsahujú krátky text s vysvetlením danej funkcie), pre jednoduchšie zvládnutie systému Vám však poskytneme videonávody.

Poskytujete k systému Mailissimo aj školenie?

Áno, k systému Mailissimo si môžete objednať aj osobné školenie u nás. Trvá 3 hodiny a naučíme Vás na ňom, ako zvládnuť systém Mailissimo ako naozajstný profesionál. 

Ak by som potreboval počas práce so systémom pomoc, kto mi poradí?

Počas počas prvých mesiacov Vám odporúčame využiť našu zákaznícku podporu, kde Vám naši konzultanti poradia v "neistých" situáciách. Okrem toho môžete našu zákaznícku podporu využiť aj v prípade, ak by ste potrebovali pripraviť nový newsletter alebo napísať texty. Viac informácií sa dočítate v cenníku alebo priamo na stránke objednávky.

Mám viac stránok. Bude mi stačiť jeden prístup do systému Mailissimo?

Nakoľko Mailissimo umožňuje každému užívateľovi vytvoriť si neobmedzený počet emailových zoznamov (databáz) a kampaní, môžete každý zoznam vyčleniť pre iný web. Vďaka tomu budete môcť všetky emailové kampane a databázy spravovať z jedného miesta.

Môžem získať viac prístupov (loginov) k môjmu účtu ak ich potrebujem?

Áno, pre ďalších užívateľov je možné dokúpiť samostatné prístupové účty v cene € 99,00 a nastaviť im prístup k vašemu hlavnému účtu.

Môžem prepojiť registračný formulár na webe so systémom Mailissimo?

Samozrejme, systém Mailissimo Vám umožní vygenerovať registračný formulár, ktorý si môžete umiestniť na Vašu stránku. V prípade potreby vám tiež vieme poskytnúť XML API prístup, ktorý vám umožní komunikovať so systémom aj na diaľku a z iných aplikácií. Ak by ste tieto "technické" záležitosti chceli ponechať na nás, kľudne sa na nás obráťte.

Čo, ak sa rozhodnem nedobiť si kredit po jeho vyčerpaní? Ostane mi prístup aj naďalej?

Áno. Váš účet v systéme Mailissimo Vám ostane aj vtedy, ak sa rozhodnete ďalej ho nevyužívať, resp. neodosielať z neho emaily. Ostane Vám tak prístup ku všetkým údajom (emailovým adresám a kontaktom), ako aj realizovaným emailovým kampaniam a štatistikám. Dokonca, všetky webové formuláre prepojené s databázou systému Mailissimo budú plne funkčné. V systéme tak budete môcť aj naďalej budovať databázu príjemcov (emailov), prípadne ju exportovať zo systému. Jediným obmedzením bude nemožnosť zasielania nových emailových kampaní. Ak sa opätovne rozhodnete dobiť kredit v systéme, môžete tak kedykoľvek znovať urobiť.

Môžem si Mailissimo zakúpiť a umiestniť na svoj vlastný server?

Nie, systém Mailissimo ponúkame výlučne ako službu hostovanú na našich serveroch, ktorú nie je možné zakúpiť a umiestniť na Váš vlastný server. Tento postup nám umožňuje zaručiť bezpečnosť a fungovanie systému, a zjednodušuje aktualizácie, ktoré priebežne realizujeme. Zároveň tak dokážeme zaručiť flexibilnejšiu zákaznícku podporu.

Ak sa rozhodnem nevyužívať Mailissimo, čo sa stane s mojimi údajmi?

O všetkých údajoch v systéme Mailissimo rozhodujete Vy. Ak sa rozhodnete nevyužívať Mailissimo, môžete všetky údaje vymazať. Vami vymazané údaje budú nenávratne odstránené.

Späť na predchádzajúcu stranu

Ako dobre poznáte svojich klientov?